12-00198
Click on image to view high resolution
12-00198
Click on image to view high resolution
12-00198
Click on image to view high resolution

sde Office Building

Client

Seondo Electric Co., Ansan, South Korea

Design

LIVING AXIS, Interior Design Studio, Seoul, South Korea


One of the challenges in designing the sde office building was to integrate its factory area surroundings. On the basis of a differentiated architectural plan infused by the notion of openness, the design lends the surroundings a more three-dimensional appeal in order to capture emotions. A sunken garden has been placed directly next to the employee cafeteria to express the importance of communication with nature. In addition, a resting area with a glass roof offers the possibility of enjoying the nearby “mountain view.”

Sie wollen Ihre Projekte zum Red Dot Design Award einreichen? Hier geht es zum Anmeldeportal.

Dieses Projekt finden Sie auch im International Yearbook Communication Design 2017/2018.

back