13-00211
Click on image to view high resolution
13-00211
Click on image to view high resolution
13-00211
Click on image to view high resolution

Sail·Vision

[Interior Design]

Client

PONE ARCHITECTURE, Guangzhou

Design

PONE ARCHITECTURE, Guangzhou

Creative Direction

Ming Leung

Design Team

Golden Ho, Pinyong Luo, Jiangmi Deng, Hui Chan, Yahui Yeung

Located in the southern regions of Wuhan, China, the main body of the Sail Vision building is divided into two parts with a huge difference in height. Five layers overlap, while a wooden decorative triangle to the outside locks into the second layer of white blocks, which internally intermeshes with a third floor of coloured wooden blocks. From the block of the third layer to the meeting area, the space is separated and arranged by trigonometric tangents for the functional areas. An interweaving of light and an overlapping of lines with the spatial surfaces gives rise to a redefinition of balanced and unbalanced structures, creating a floating “nest”.

Sie wollen Ihre Projekte zum Red Dot Design Award einreichen? Hier geht es zum Anmeldeportal.

Dieses Projekt finden Sie auch im International Yearbook Communication Design 2016/2017.

back