13-03088
Click on image to view high resolution
13-03088
Click on image to view high resolution
13-03088
Click on image to view high resolution

Rainbow Chapel

[Hospitality Design]

Client

Shanghai G+ Culture Creative Developing Co., Ltd., Shanghai

Design

COORDINATION ASIA, Shanghai

Design Direction

Tilman Thürmer

Design Team

Manuela Mappa

The Rainbow Chapel in the Shanghai Museum of Glass Park is a multifunctional event space enclosed within a kaleidoscope of colour nuances of inspiring appeal. The objective to create a friendly, communication-inducing atmosphere resulted in a space with a circular form and magical glass reflections. The surrounding environment is also dedicated exclusively to the diversity of glass. The Rainbow Chapel is thus a heartfelt addition to the city of Shanghai. It is both sleek and highly artistic at the same time, while still serving as a sacred space for people to celebrate momentous occasions.

You want to submit your projects to the Red Dot Design Award? Please enter here.

This project can be found in the
International Yearbook Communication Design 2016/2017.

back