13-03627
Click on image to view high resolution
13-03627
Click on image to view high resolution
13-03627
Click on image to view high resolution
13-03627
Click on image to view high resolution

Glamping on the Rock

[Spatial Design]

Client

On the Rock, Ga-Pyeong

Design

ArchiWorkshop, Seoul

Design Principle

Hee-Jun Sim, Su-Jeong Park

The architecture of this building in the Ga-Pyeong region on the outskirts of Seoul follows the aim of seamless integration into the rocky pine forest and mountain environment. The buildings are divided into three structures along the slope to merge with nature, alongside the realisation of two “glamping” concepts. Both the buildings and the glamping units are positioned along the inclined slope. The last structure on the lowest side is used as a welcome centre. The facade of the building features a combination of mirror and black cedar wood panels, while mirror panels embrace the surrounding nature.

You want to submit your projects to the Red Dot Design Award? Please enter here.

This project can be found in the
International Yearbook Communication Design 2016/2017.

back