14-00466
Click on image to view high resolution
14-00466
Click on image to view high resolution

Mister Spex

[Brand Store]

Client

Mister Spex GmbH, Berlin

Design

dan pearlman Markenarchitektur GmbH, Berlin

The first stationary store of Mister Spex aims to create a brand experience that raises the brand’s online appeal among a new offline target audience. Oak combined with matt white, grey and accents in green creates a space that promotes a modern yet cosy atmosphere. The logo on the back wall with its curved shape and indirect lighting gives the look of a curtain opening up the shop. Backlit displays and easy-to-read information boards create the link to the online offerings, inviting customers to browse and purchase glasses both online and offline.

You want to submit your projects to the Red Dot Design Award? Please enter here.

This project can be found in the
International Yearbook Communication Design 2016/2017.

back