18-05094-2016
Click on image to view high resolution

Villa W

Private Living Space

Design

Xjstudio Ivee Lin, Shawn Lu, Taipei, Taiwan

Red Dot
Modern and minimalist in its design, Villa W blends well into its surroundings. The house is reached by way of the garden, whose trees provide an exciting play of light and shadow. The design of the balcony is intentionally open in order to reinforce the proximity to nature. Inside the house, which stretches over several storeys, the obvious natural qualities of the wood and stone create an unpretentious, tranquil atmosphere.

Statement by the jury

»What sets Villa W apart is a balanced design concept that conveys both naturalness and a feeling of high quality standard.«

You want to submit your products to the Red Dot Design Award? Please enter here.

This product can be found in the
Red Dot Design Yearbook 2016/2017
.