10-01756
Click on image to view high resolution
10-01756
Click on image to view high resolution
10-01756
Click on image to view high resolution
10-01756
Click on image to view high resolution

Eslite Spectrum Gallery

[Interior Design]

Client

The Eslite Corporation, Taipei City, Taiwan

Design

Mandartech Interiors Inc., Taipei City, Taiwan

Design Team

Chris Y. Teng, Portia Hu, Kang Chiu, Tina Yu, Irene Hsu, Kelly Du


Based on the concept of an aesthetic living gallery and a lifestyle Mecca with a 72-step grand staircase winding through this temple to the written word, the Eslite Spectrum Suzhou features a prelude to the bookstore, a performance hall and other shopping opportunities. It was thus meant to emerge as a space infused with a sense of ritual and appeal. This was achieved through the use of minimalist design elements like soaring wooden grilles and stone steps that expand on the building itself. Perpendicularly designed to the lines of motion, the concrete walls, wooden lattices and linking bridges engage in a dialogue with the space.

Sie wollen Ihre Projekte zum Red Dot Design Award einreichen? Hier geht es zum Anmeldeportal.

Dieses Projekt finden Sie auch im International Yearbook Communication Design 2017/2018.

back