12-00568
Click on image to view high resolution
12-00568
Click on image to view high resolution
12-00568
Click on image to view high resolution
12-00568
Click on image to view high resolution

The Moo

[Office]

Client

The Moo, Taipei City, Taiwan

Design

The Moo, Taipei City, Taiwan

Creative Direction

Sheng-Yuan Chen, Tzu-Ting Huang, Yen-Chen Chang


The architecture of the office The Moo realises the goal of hollowing out the bottom of the visual weight, embedding the distinctive glass house and redefining the volume ratio of the existing old apartment building. In the interior space, the use of colour, shape and other elements extends from inside to outside. Thus, the facade is not defined by the framework and is interrupted at night by the indoor light illuminating the window. From the inside, the interior opens up to a patio, where the sun shining from above creates a comfortable and inspiring atmosphere.

Sie wollen Ihre Projekte zum Red Dot Design Award einreichen? Hier geht es zum Anmeldeportal.

Dieses Projekt finden Sie auch im International Yearbook Communication Design 2017/2018.

back