12-03655
Click on image to view high resolution
12-03655
Click on image to view high resolution
12-03655
Click on image to view high resolution
12-03655
Click on image to view high resolution

Extension

[Restaurant]

Client

Chi Shya, Pingtung, Taiwan

Design

Banty Interior Design Enterprise Co., Ltd., Kaohsiung City, Taiwan


This project for a restaurant selling Japanese-style Chinese foods in a fishing village near the seaside extends over four floors that are all aligned in terms of design. The restaurant on the second floor features an elevated entrance that directly connects to the ground floor. The third and fourth floors extend the overall spatial lines to connect the stairs and set up areas for matrimonial ceremonies and banquets. Vertical lines and transitions of rationality are orderly distributed throughout the spaces, while extended lines become the coordinator of the visual field and the atmosphere.

Sie wollen Ihre Projekte zum Red Dot Design Award einreichen? Hier geht es zum Anmeldeportal.

Dieses Projekt finden Sie auch im International Yearbook Communication Design 2017/2018.

back