12-03863
Click on image to view high resolution
12-03863
Click on image to view high resolution
12-03863
Click on image to view high resolution
12-03863
Click on image to view high resolution

Bamboo’s Eatery

[Restaurant]

Client

Bamboo’s Eatery, Nanjing, China

Design

Minggu Design, Nanjing, China

Photography

Xiaowen Jin


Bamboo as a design topic is integrated on many levels in the concept for the Bamboo’s Eatery restaurant in Nanjing, China. Facing a local street, the three decks of the restaurant feature a facade with bamboo in front of the windows as well as bamboo for the interior design, which lends the restaurant a strong appearance of natural simplicity. Based on a design philosophy of “dissipation”, the use of bamboo helped create a space of peace and modesty. The architecture thus aimed at realising a traditional and sensuously appealing space in the midst of an environment marked by modern buildings.

Sie wollen Ihre Projekte zum Red Dot Design Award einreichen? Hier geht es zum Anmeldeportal.

Dieses Projekt finden Sie auch im International Yearbook Communication Design 2017/2018.

back