12-03908
Click on image to view high resolution
12-03908
Click on image to view high resolution
12-03908
Click on image to view high resolution
12-03908
Click on image to view high resolution
12-03908
Click on image to view high resolution
12-03908
Click on image to view high resolution

NIKE+ RUN CLUB

[Pop-up Gym]

Client

NIKE SPORTS (China) Co., Ltd., Shanghai, China

Design

COORDINATION ASIA, Shanghai, China


The pop-up gym in front of the Nike+ Run Club on the lively Huaihai Road in Shanghai, China, features a pair of stealth hubs with LED strips of light on the floor and the ceiling. The concept intends to build up “momentum” as runners prepare for their workout. Dynamic media surfaces are used throughout the kaleidoscopic interior and exterior, aimed at wrapping participants in a temple-like setting devoted to the running experience. As people gear up and begin to run, their live performance stats are displayed both to them and on the exterior of the hub, drawing the attention of the street’s heavy foot traffic.

Sie wollen Ihre Projekte zum Red Dot Design Award einreichen? Hier geht es zum Anmeldeportal.

Dieses Projekt finden Sie auch im International Yearbook Communication Design 2017/2018.

back